Trainer

Evelien Jonkers is Life trainer en geeft trainingen aan organisaties. De trainingen zijn gericht op effectiever, efficiënter en vooral: met meer energie werken én leven. Daarnaast geeft ze specifiek aan managers een workshop over de do’s & don’ts bij het herstel van een medewerker die langdurig uitvalt door ziekte.

>> Energie management “Opgeladen of opgebrand / Meer doen met minder energie”

Door een te hoge werkdruk, reorganisaties of een persoonlijke tegenslag kan het zijn dat uw medewerkers minder energie hebben. Evelien geeft diverse praktische handvatten hoe er meer gedaan kan worden met minder energie, zonder nog verder uitgeput te raken. Daarnaast wordt er gewerkt met energiegevers, energievreters en een energieplanning, zodat de deelnemers leren hoe ze anders met hun energie kunnen omgaan en weer kunnen opladen.

>> Do’s & don’ts tijdens langdurige ziekte: hoe draag je als manager bij aan het herstel van je medewerker

Voor iedereen is het moeilijk als je te horen krijgt dat iemand in je directe omgeving ernstig ziek is. Hoe ga je hier als manager mee om? Je moet niet alleen de wet- en regelgeving volgen, ook kan het jezelf raken of invloed hebben op de rest van je team. Daarnaast zijn er veel verschillende manieren hoe je je medewerker kan steunen. Evelien legt dilemma’s voor, gaat de dialoog aan en ogent je open met voorbeelden die zij en anderen hebben meegemaakt die óf juist bijdragen aan het herstel óf juist het tegenovergestelde bereiken.

>> Teambuilding “Waar krijg ik energie van?” 

Door de waan van de dag vergeet je vaak stil te staan bij dingen die jou energie geven. Dit kan van alles zijn: bepaalde activiteiten, maar ook woorden, bepaald eten, je favoriete kledingstuk, het strand. Dit moodboard helpt jou bewust te worden van wat jij nodig hebt om met meer energie te leven en te werken. Dit is uitermate geschikt om bij team building te gebruiken en om elkaar te laten zien waar je energie van krijgt in je werk.

>> Time management “Waar blijft de tijd?”

Voor als je tijd tekort komt en niet toe komt aan de dingen die je graag wilt doen​. Word je bewust van je tijdrovers en ontdek hoe je deze kan verminderen. Leer hoe je toe komt aan wat echt belangrijk is.

>> Moodboards maken “Wat wil ik nu echt?” 

Moodboards geven inzicht: waar sta je nu en waar wil je naar toe of waar krijg je energie van. Dit inzicht is de eerste stap naar verandering.

 

Neem nu contact op als u Evelien Jonkers wilt boeken als trainer om uw organisatie meer energie te geven.