Spreker

Hoe kan je werken én leven met meer energie: dit is waar Evelien Jonkers graag over spreekt tijdens uw evenement. Of het nu gaat om energieker in het leven staan, duurzame inzetbaarheid van medewerkers of om de invulling van uw diversiteitsbeleid: als spreker komt Evelien met verrassende inzichten tijdens uw congres of paneldiscussie. Daarnaast heeft ze een waardevolle inbreng bij strategische vraagstukken hoe u het ziekteverzuim kan verminderen, hoe u mensen met een arbeidsbeperking zonder beperking in uw organisatie kan laten meedraaien en wat de rol van managers én medewerkers hier in kan zijn.

>> TEDx spreker

De kracht van Evelien is dat zij complexe zaken concreet en duidelijk maakt en echt in verbinding staat met haar publiek. Op 2 mei 2018 tijdens TEDx TwenteU heeft Evelien een TEDx talk gegeven over het zo goed mogelijk managen van je energie. De video kan je vinden op de homepage of op YouTube.

> Sprekende onderwerpen

U kunt Evelien Jonkers boeken voor elke gelegenheid, waar een spreker nodig is die mensen energie geeft, motiveert en enthousiasmeert. Onderwerpen als herstel, ontwikkeling en doelgericht werken liggen haar na aan het hart. Met pakkende metaforen weet ze haar publiek te raken. Een paar voorbeelden:

  • Wat doe jij met je energie? Je lichaam is een pak yoghurt, geen batterij
  • Herstel & ontwikkeling tijdens reïntegratie: ga jij voor die gouden berg of blijf je er alleen naar kijken?
  • Omgaan met reorganisaties en andere veranderingen: hoe werkt verandering en waarom heb je soms een terugval?
  • Zelfs met de hardste tegenwind kan de zon nog steeds schijnen: wat zijn jouw zonnestralen bij een tegenslag en hoe kan je ze zelf creëren?

​In maart 2017 was Evelien spreker op het congres “Innovatie in bedrijfsgezondheidszorg” van Specialistennet. Daar heeft ze gesproken over haar herstel én ontwikkeling tijdens verschillende medische tegenslagen.

>> Verras uw publiek met een inspirerende lezing

Een inspirerende lezing geeft iets om over na te denken, iets waar mensen wat mee willen doen. Evelien gebruikt pakkende metaforen, stelt prikkelende vragen en geeft voorbeelden uit haar eigen leven die raken en motiveren. Geschikt voor op een congres, evenement of training in het bedrijfsleven, maar ook voor een groep patiënten. Daarnaast kan dit een eye-opener zijn voor bijvoorbeeld verpleging, artsen, managers, bedrijfsartsen en casemanagers: eigenlijk iedereen die direct of indirect betrokken is bij het voorkomen of verminderen van ziekteverzuim, (het herstel van) een burn out, ziekte of andere tegenslag.

Neem nu contact op om Evelien Jonkers als spreker uit te nodigen.