Evelien Jonkers

Heb je te maken met tegenslagen, ben je vastgelopen of loop je leeg qua energie? Vanuit mijn praktijk Mogelijkhedencoach help ik je ontdekken wat er wél kan.

Vanaf april 2021 geef ik al mijn coachingsessies buiten in de natuur in de omgeving van Rijswijk, Delft, Voorburg en Den Haag. Op deze manier kom je in beweging en kunnen we gebruik maken van de natuur als metafoor voor wat er in jouw leven speelt. Hierdoor kom je makkelijker in contact met je lichaam en met je gevoel, waardoor de coaching effectiever en doelgerichter wordt.

Over mij

Ik ben Evelien Jonkers en ik ben expert in Energie Management: hoe kan je leven én werken met meer energie. Na hersenletsel op mijn 28e en borstkanker op mijn 30e heb ik me in dit onderwerp gespecialiseerd. Niet alleen als ervaringsdeskundige, ook door het coachen van anderen. In mijn praktijk Mogelijkhedencoach coach ik sinds 2016 mensen die zijn vastgelopen. De focus ligt op het ontdekken wat er nog wél kan. Energie management staat hierbij regelmatig centraal. Sinds 2016 geef ik ook workshops en lezingen op het gebied van energiemanagement, inclusie en diversiteit en werken met een arbeidsbeperking. In 2017 verscheen mijn boek "Met één borst in een Ferrari" over het jaar dat ik borstkanker heb gehad. In 2018 heb ik een TEDx-talk gegeven "The bridge between you, a pack of yoghurt and preventing a burn-out". Verder treed ik op als spreker bij symposia, op scholen, bij verenigingen en patiëntenorganisaties. Dit kan zowel online als tijdens een bijeenkomst.