Contact

Mocht u Evelien Jonkers willen boeken als spreker voor uw congres, voor een training of voor deelname aan een paneldiscussie, neem dan contact op via onderstaande gegevens. Evelien denkt ook graag met u mee rondom uw diversiteitsbeleid en hoe u uw ziekteverzuim kan verminderen.

evelienjonkers@gmail.com 

+31 (0)6 1644 2707

Boek “Met één borst in een Ferrari”

Boek Evelien Jonkers
Met één borst in een Ferrari – Evelien Jonkers

28 September 2017 is het boek “Met één borst in een Ferrari” van Evelien Jonkers verschenen. Evelien haar verhaal biedt een frisse en inspirerende blik op hoe ze is omgegaan met het behandeltraject van borstkanker. Dit boek is bestemd voor iedereen die de diagnose kanker heeft gekregen of iemand met kanker kent. De kern van haar verhaal is dat ze – of ze nu boos, bang, blij of verdrietig was – heeft gekeken naar wat er wél mogelijk was en wat haar energie gaf. Dit maakte een groot verschil in hoe zij en haar omgeving het hele traject hebben ervaren: het gaf en geeft nog steeds kracht.

Ze heeft haar verhaal geschreven terwijl ze op haar 30e het behandeltraject voor borstkanker doorliep. Geen terugblik achteraf: je volgt “live” wat zij en haar omgeving meemaken, waar ze op dat moment energie van krijgt en voor welke keuzes en lastige afwegingen ze komt te staan. Ook heeft ze plezier tussen alle behandelingen door, zoals wanneer Evelien een oranje pruik opzet voor het EK en ze ontzettend geniet wanneer ze een keer in een Ferrari rijdt.

“Mijn verhaal zal natuurlijk niet precies jouw verhaal zijn. Misschien helpen stukken uit mijn boek je beter te begrijpen waar iemand doorheen gaat die de diagnose kanker heeft gekregen. Ik hoop vooral dat de kern van mijn verhaal jou en je omgeving kracht geeft en je inspireert om te kiezen voor wat jíj nodig hebt, bij welke tegenslag dan ook.”

Het boek kan besteld worden via elke boekhandel in Nederland en Vlaanderen (ook online), via de bibliotheek en via bol.com. ISBN 978-90-8759-702-3, Uitgeverij U2pi