Evelien Jonkers

Heb je te maken met tegenslagen, ben je vastgelopen of loop je leeg qua energie? Vanuit mijn praktijk Mogelijkhedencoach help ik je ontdekken wat er wél kan.

Vanaf april 2021 geef ik al mijn coachingsessies buiten in de natuur in de omgeving van Rijswijk, Delft, Voorburg en Den Haag. Op deze manier kom je in beweging en kunnen we gebruik maken van de natuur als metafoor voor wat er in jouw leven speelt. Hierdoor kom je makkelijker in contact met je lichaam en met je gevoel, waardoor de coaching effectiever en doelgerichter wordt.

Loop je ergens tegen aan? Loop je vast? Of loop je leeg qua energie? Als Mogelijkhedencoach ga ik samen met jou ontdekken welke mogelijkheden je hebt. Mijn manier van coachen is praktisch, realistisch en doelgericht. Of het nu gaat om iets anders willen, maar niet precies weten wat en/of hoe je dit voor elkaar kan krijgen of dat je coaching wilt door een tegenslag, daar kunnen we samen mee aan de slag.

Mijn praktijk Mogelijkhedencoach ben ik gestart in 2016. In eerste instantie richtte ik mijn coaching op mensen met een (ernstige) ziekte, beperking of letsel na een ongeluk. Dit is in de loop van de tijd uitgebreid naar een veel bredere doelgroep. Zowel mijn focus op het denken in mogelijkheden, als mijn kennis en ervaring op het gebied van Energiemanagement, trekt steeds meer mensen aan die kampen met een burn-out en mensen die om een andere reden zijn vastgelopen.

Natuurcoaching

Vanaf april 2021 zal ik al mijn coachingsessies buiten in de natuur geven. Met natuurcoaching wandelen we niet alleen tijdens het coachen, maar maken we ook gebruik van de natuur tijdens de coachingsessies, bijvoorbeeld als symbool of metafoor. Hierdoor ben je beeldend en in beweging bezig, waardoor je uit je hoofd gaat en makkelijker in contact komt met je lijf en gevoel. Ik help je te ontdekken wat je verlangen is, welke blokkades er zijn en welke stappen je kan maken om veranderingen in gang te zetten. Mocht het voor jou lastig worden om 1-1,5 uur in een heel rustig tempo te wandelen vanwege een (fysieke) beperking, geef het gerust aan. Ook daar zijn mogelijkheden voor te bedenken.